Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 08, 2012

Grabiti-va! Prindeti ultimele bilete la concertul Red Hot Chili Peppers!

0 comentarii

Concertul trupei Red Hot Chili Peppers din Romania este aproape sold out, mai putin de 2000 de bilete ramanand la acest moment disponibile pentru show-ul din 31 august.

Primul concert sustinut de Red Hot Chili Peppers in Romania este totodata si primul spectacol al unui artist international ce va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti.

Dupa ce toate biletele pentru categoriile Golden Circle si Gazon au fost epuizate in doar cateva saptamani de la punerea in vanzare, fanii Red Hot Chili Peppers au luat cu asalt locurile ramase libere in tribune.

“Biletele pe gazon au avut cea mai mare cautare, desigur, insa dupa ultima suplimentare fanii trupei s-au reorientat catre tribune, in special catre locurile situate mai aproape de scena. Cu mai putin de patru saptamani pana la eveniment, se simte o crestere a ritmului de vanzare, in prezent ramanand doar aproximativ 2000 de bilete disponibile, impartite pe mai multe categorii”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Aceasta este ultima sansa pentru fanii Red Hot Chili Peppers de a-si achizitiona un bilet la concertul trupei preferate, o alta suplimentare fiind imposibila, intrucat numarul de locuri pe stadion este limitat, iar capacitatea maxima pe gazon a fost deja atinsa.

0 comentarii: