Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 08, 2012

Rihanna este prea… sexy pentru Nivea!

0 comentarii

Rihanna este cunoscuta pentru atitudinea sa sexy, tinutele vulgare si comportamentul scandalos, iar toate acestea au o consecinta. Rihannei i-a fost incheiat contractul cu Nivea sub pretextul ca artista ar fi prea sexy.

Rihanna a aparut intr-o serie de spoturi publicitare ale companiei care si-a celebrat 100 de ani de existenta, aceasta din urma sponsorizandu-i turneul din 2011.

Stefan Heidenreich, noul director de la Nivea, a gasit o nepotrivire mare intre valorile promovate de brand si Riri: “Nu inteleg cum de aduce brandul Nivea in baza o colaborare cu Rihanna. Nivea este o companie care promoveaza increderea, familia si fiabilitatea.”

Rihanna, dupa cum ne-a obisnuit, a postat pe Twitter o poza cu chipul noului director general alaturi de comentariul sarcastic “Nu este necesara o legenda.”

Dupa cum s-ar parea, incheierea acestei colaborari nu o va afecta financiar intr-o mare masura pe cantareta din moment ce Vita Coco si Armani sunt mai mult decat fericiti sa isi asocieze colectiile cu figura sa nedemna de incredere si anti-familiala.

0 comentarii: