Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 08, 2012

Justin Timberlake il ajuta pe Timbaland cu noul album – “Shock Value 3″

0 comentarii

Au trecut 6 ani de la ultimul sau album, “FutureSex/LoveSounds”, si toata lumea ar crede ca este timpul ca Justin Timberlake sa se apuce din nou de treaba, insa din pacate se pare ca nu se va intampla acest lucru.

Chiar daca au aparut zvonuri ca Justin pregateste intens piese pentru un nou LP, artistul in realitate il ajuta pe Timbaland cu “Shock Value 3″.

Recent, producatorul Jim Beanz, un colaborator frecvent de-al lui Timbaland, a marturisit faptul ca: “Atunci cand ma voi intoarce in State, o sa ajut la producerea ‘Shock Value 3′ cu Timbaland si proiectul Justin Timberlake. Este inca in stagiul incipient, dar au destule melodii. In timpul in care am fost aici, in UK, ei au muncit din greu, asa ca, pana ma voi intoarce eu, ei vor avea o multitudine de idei si o sa trebuiasca sa recuperez”. De la acest lucru a pornit confuzia cum ca Justin Timberlake ar pregati un nou album, cand Beanz vorbea doar despre de proiectul lui Timbaland.

Publicistul cantaretului pop a pus capat barfelor imediat, declarand clar ca nu este vorba de niciun nou album la mijloc. “Momentan nu sunt planuri pentru un nou album, chiar daca JT lucreaza cu Timbaland pentru ‘Shock Value’. Atata tot.”

In toata aceasta pauza pe care Justin si-a luat-o departe de muzica, acesta s-a concentrat pe cariera actoriceasca, relatia sa cu jessica Biel si deschiderea unui restaurant.

0 comentarii: