Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 03, 2012

MIHAI BUDEANU DESPRE POSIBILA REUNIRE A TRUPEI 3REI SUD EST!

0 comentarii




In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Mihai Budeanu a vorbit despre reunirea trupei la Romanian Music Awards 2012 dar si despre probabilitatea de a reforma trupa.

Fanii celebrei trupe 3rei Sud Est au primit cea mai buna veste: formatia se reuneste pentru a sustine un concert la Romanian Music Awards.
Mihai Budeanu, cunoscut pe vremea aceea si ca Negrutzu, ne-a declarat insa ca exista posibilitatea ca el, Laurentiu si Viorel sa se reuneasca definitiv!

Interviul a fost acordat in exclusivitate pentru Ziare.com si mai jos puteti citii intreg interviul.

A fost un breaking news faptul ca 3rei Sud Est se reuneste pentru un concert anul acesta. Cum v-ati hotarat avand in vedere ca de ani de zile fanii va cer acest lucru si nu ati vrut sa o faceti?

“Da, intr-adevar a fost ca un breaking news, ni s-a parut foarte interesanta propunerea organizatorilor RMA de a reuni trupa 3SE pentru o seara si am spus: de ce nu?”

Exista vreo sansa sa continuati impreuna sau este doar pentru RMA?

“Este posibil sa continuam impreuna dar deocamdata s-a pus problema reunirii trupei doar pentru RMA.”

Ai avut un succes enorm cu 3SE dar si melodia “Party my life away”, de exemplu, a impresionat strainii. Crezi ca sunt sanse sa egalezi sau sa depasesti performanta formatiei din care ai facut parte?

“Sunt doua lucruri diferite, 3SE a facut cea mai mare performanta ca si trupa dance in Romania, cand alte trupe se destramau dupa 2-3 ani de existenta, 3SE mergea mai departe, pana intr-un moment ce e drept, au fost 11 ani totusi.
Sa spun acum cu aceasta colaborare noua ca vor exista sanse sa depasim trupa 3SE este prematur pentru ca este posibil sa fie doar o colaborare de o piesa sau sa continuam acest proiect in formula aceasta de 2, vom vedea cum evolueaza lucrurile in timp si ce feedback vom avea in viitor.”

Ai colabora cu Inna? Dar cu Alexandra Stan?

“Bineinteles ca as colabora cu Inna si Alexandra Stan, cu cea mai mare placere, cine nu si-ar dori sa colaboreze cu ele? Sunt doua artiste care au reusit sa duca imaginea Romaniei in lume.”

Romania este plina de “vedete”. Exista in tara noastra o diva adevarata? Cine crezi ca se incadreaza?

“Poate ca o sa fiu prea drastic sa spun ca in Romania nu exista dive, o adevarata diva nu intra in scandaluri niciodata, este prima regula. Din pacate la noi scandalul primeaza deci cade statutul de diva, nu avem asa ceva acum, poate ca de acum incep sa se fabrice.”

Ce te deranjeaza cel mai mult la lumea mondena actuala?

“Care lume mondena? Glumesc, lumea mondena, aceiasi oameni, aceleasi fete peste tot, mult snobism, ipocrizie, laudarosenie. Nu sunt adeptul lumii mondene, desi fac parte din ea. Nu prea merg la petreceri decat daca sunt organizate in cadrul la ceva anume si daca sunt legate de jobul meu.”

Ai caracterizat noul val de muzica drept “manele club”, ceea ce a lasat impresia ca nu prea te incanta acest curent. Totusi l-ai adoptat. De ce?

“Da, asa este, l-am adoptat si eu dar dupa aceea mi-am dat seama ca nu merg in directia mea si pana la urma am ajuns tot in sfera Dance, Pop Dance pentru ca tot aici imi sta mai bine.”

Daca tot am vorbit despre colaborari. Cu ce nume internationale ai dori sa urci pe scena?

“O sa intru un pic in sfera celor care viseaza frumos, in general eu sunt un tip foarte optimist, daca as spune cateva nume internationale la mare moda acum lumea ar spune ca sunt nebun sau ca am fite dar sincer mi-ar surade ideea unor colaborari cu J.Lo, Cris Brown, Rihanna, Pittbul, John Legend, Usher, Flo Rida samd. Da stiu nu sunt pretentios deloc.”

0 comentarii: