Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 03, 2012

FREE MIORITA! POVESTEA UNEI CALATORII CU DACIA PANA-N MONGOLIA!

0 comentarii




Dupa cum bine stiti probabil de la TV si de prin presa, un grup de tineri s-a hotarat sa plece intr-o expeditie ca sa-i zicem asa, cu Dacia, masina autohtona, tocmai pana in Mongolia! Mongol Rally 2012

Baietii participa la Mongol Rally 2012 cu o Dacie Berlina “Zâmbetul lui Iliescu”, un produs clasic romanesc inainte de “era” Renault.
“Traim intr-o tara invadata de chinezarii, de produse importate. Ne-am gandit ca poate fi momentul sa ne intoarcem la brandurile noastre. Suntem romani, suntem dacioti, iar Dacia ne reprezinta, a facut parte din copilaria noastra, a parintilor nostri. Cu Dacia toti barbatii din România au devenit mecanici priceputi. O masina simpla, fara pretentii, ca si noi.” asta au declarat baietii cand au fost intrebati de ce au ales Dacia.

Startul s-a dat la Praga pe 16 iulie, iar aventura va dura dupa toate probabilitatile, aproape doua luni.
Se vor parcurge 15.000 de km, de la Bucuresti tot spre Est, pana in Ulan Bator, capitala Mongoliei, trecand prin 15 tari: Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Turcia, Georgia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Ukbekistan, Tadjikistan, Kirgistan, Kazahstan, Rusia si Mongolia.

Mai jos puteti urmarii o mica galerie foto cu ce s-a intamplat pana acum. De mentionat ca astazi baietii au intrat in tara, astfel ei continuandu-si traseul.

Mongol Rally este cel mai mare si important raliu caritabil din lume, prima ediție avand loc in 2004. Anual participa aproximativ 400 de echipe.
Ca la fiecare editie, toate echipajele sunt pe cont propriu, organizatorii nu asigura asistenta tehnica sau medicala.
Toate masinile care ajung la destinatie vor fi donate/vandute, banii obtinuti fiind alocati catre “Lotus Children’s Centre”.
De asemenea, pe langa masina, fiecare echipa da cate 500 de lire sterline catre “Lotus Children’s Centre”, iar cel putin 500 de lire sterline catre o cauza umanitara din Romania.

0 comentarii: