Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 05, 2012

Katy Perry si John Mayer: un posibil cuplu?

0 comentarii



Katy Perry si John Mayer au fost vazuti parasind hotelul Chateau Marmont din Los Angles.

O sursa prezenta in restaurantul hotelului declara ca la masa, pe langa tinutul discret de mana, au mai fost observate si gesturi tandre.

In ciuda apropierii evidente, este neclar daca cei doi doar isi pertreceau timpul impreuna, luand cina ca doi prieteni, sau daca faceau ceva mai mult de atat. Cert este ca nu s-au grabit sa termine de mancat, semn ca se bucurau unul de prezenta celuilalt.

Prima oara au fost observati in luna iunie cand se aflau la Soho House, tot in L.A., in timpul acela Katy aflandu-se inca in procesul de divort de sotul ei, Russel Brand.

Un martor declara la momentul respectiv faptul ca: “Erau foarte afectuosi unul cu celalalt, se tineau de mana si stateau imbratisati”.

Urmatoarea seara, John a fost in vizita la Katy, unde sustine ca a mancat doar pizza.

Nu ar fi ceva atat de surprinzator, Mayer a mai fost vazut impreuna cu multe alte femei frumoase, de la Jennifer Aniston, la Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Taylor Swift, Minka Kelly si altele.

Pe langa acesta, Katy si-a dat mai dat intalniri dupa divort; a mai fost vazuta intre timp si cu chitaristul de la Florence + the Machine, Robert Ackroyd.

0 comentarii: