Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 05, 2012

Afla pentru ce renunta Lil Wayne la cariera muzicala!

0 comentarii



Lil Wayne a declarat faptul ca este pe cale sa faca o pauza in cariera sa muzicala, dupa 9 albume de succes. Rapper-ul a mai adaugat ca i-ar placea sa-si exploreze noua pasiune pentru skateboarding.

Explicand ce l-a determinat sa ia aceasta decizie, artistul in varsta de 29 de ani a spus ca: “Simt ca merit aceasta pauza. Simt ca fanii mei merita putin Lil no Wayne. Am fost peste tot. Am facut parte din piesele tuturor, sunt in continuare pe piesele tuturor, artistii mei se descurca grozav. Consider ca fanii mei merita putina liniste din partea mea. Voi fi pe skateboardul meu intre timp.”

Lil Wayne este pregatit sa isi lanseze urmatorul material discografic sub forma unei casete audio, “Dedication 4″, pe data de 15 august.

Vorbind despre diferenta dintre inregistrarea unui album si ce a unei compilatii pe caseta, rapperul explica “Atunci cand fac mental un album si tot mental fac si piesele, ma asigur ca raman pe subiect si ca spun lucrurile in melodii in asa fel incat cantandu-le si repetandu-le intr-una tot sa faca sens. (…) Atunci cand fac o compilatie, nu este nici pe jumatate acest gand. Eu doar spun ce-mi trece prin minte, il fac sa aiba sens si uite asa merge treaba…”.

0 comentarii: