Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 03, 2012

CELE MAI BUNE SECRETE IN MATERIE DE SEX: BOMBOANA, MASA DIN BUCATARIE, NODURI CU LIMBA. EXISTA CEVA NOU TOTUSI?

0 comentarii




De fiecare data cand vedem titluri de genul „101 secrete pentru femei de a fi un fel de super-pisici in dormitor” sau „500 de atingeri nestiute si 324 locuri unde poti atinge un barbat”, ni se ridica tensiunea, drept pentru care am putea scrie si noi despre cele 1001 de aiureli care ne-ar putea strica ziua daca le-am lua in seama.

Sa luam spre exemplu trucul denumit „Puterea duşului”, in care se spune ca o renumita doctorita americanca ginecolog de specialitate cu o carte la activ avand titlul lasciv „Ce se intampla acolo jos?”, explica de ce e bine sa te speli ca sa nu mirosi a sconcs atunci cand se gaseste cineva sa te dezbrace, neaparat la a doua intalnire – alta “regula” care ne distreaza la maxim si apare ca sfat de baza in toate filmele siropoase in care o femeie dacă este cu adevarat o doamna, nu se va culca din prima niciodata.
Din a doua e ok, din a treia deja e un must-do ca nu cumva sa fie parasita si s-o ia de la capat cu duşurile.

Acum ajungem la figura cu bomboana, valabila la ambele sexe. Daca nu cumva vreti sa muriti inecati/inecate in timp ce faceti sex oral cu bomboana in gura, atunci sigur veti muri de ras citind o astfel de nebunie. Se ia deci un lolipop sau o bomboana de menta, se trece pe sub limba si se indulceste astfel sexul.

Din toate aceste „secrete” niciodată nu lipseste invitatia la masa. Gagica trebuie sa fie neaparat goala in bucatarie si sa faca de mancare. Imediat iubitul sare pe ea direct la desert, desertul fiind chiar ea. Asta este cea mai mare vrajeala deoarece rar gasesti barbati hamesiti de foame care ar refuza o mancare buna in locul sexului, asta doar daca nu cumva arati ca Brigitte Bardot in vremurile bune.

0 comentarii: