Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 03, 2012

3REI SUD EST LIVE LA RMA 2012!

0 comentarii




3rei Sud Est, cea mai apreciata trupa dance romaneasca se reintoarce pe scena in data de 8 Iunie pentru un moment special dedicat exclusiv celui mai important eveniment muzical al anului, Gala aniversara Romanian Music Awards 2012!

3rei Sud Est a fost una din cele mai de succes trupe de pe piata muzicala romaneasca. Laurentiu, Mihai si Viorel au format in 1998 primul grup soul/dance din Romania si au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti.
Cei 3 au reusit sa doboare la momentul aparitiei toate recordurile in materie de vanzari: 800.000 de casete audio si CD-uri vandute in toata tara.
Discul 3rei Sud Est lansat in 1998, a fost vandut in peste 200.000 de exemplare pe caseta audio dar si in 6000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioada dar si in prezent greu de atins!

3rei Sud Est vor interpreta bine cunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul si care reusesc de fiecare data sa trezeasca amintiri placute publicului.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Munincipiului Craiova si Consiliului Local Munincipal.
Iata mai jos o prestatie live a baietilor sa va faceti o idee.

0 comentarii: