Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 03, 2012

STATIUNEA MAMAIA, IBIZA ESTULUI!

0 comentarii

Nordul statiunii Mamaia a fost din nou in acest weekend, centrul petrecerilor incendiare de pe litoral. Atractia serii de vineri a reprezentat-o deschiderea noului club Ego, unde numerosi petrecareti, printre care si demnitari sau vedete s-au prezentat la prima seara de distractie organizata aici.

Resedinta de vara a clubului Ego este o investitie serioasa, pe termen lung si in ciuda faptului ca organizatorii nu au dorit sa divulge o suma, conform unor zvonuri ar fi vorba de cateva sute de mii de euro.
Luxosul club este “vecin” cu plaja si clubul Fratelli, iar dotarile si decorul ofera senzatia unui colt mediteranean de divertisment, cu piscina, palmieri si o parcare speciala pentru autoturisme de lux.
Cei prezenti au apreciat, de asemenea, coregrafia animatoarelor extrem de sexy cu forme aproape perfecte cat si prestatia lui DJ Yeezy, adus ca invitat special din Germania pentru a intretine atmosfera.

De la evenimentul de deschidere nu a lipsit primarul Constantei, Radu Mazare, insotit de un intreg… comando de modele sexy. Au fost prezenti de asemenea, fiul sau, Radu Mazare Jr., fratii primarului, senatorul Alexandru Mazare si Mihai Mazare, precum si secretarul de stat pentru turism in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Barhalescu.
Printre vedetele care s-au aflat in club si au atras numeroase priviri s-au numarat directorul de marketing Fashion TV, Andreea Severa, prezentatoarea TV Andreea Esca si DJ-ul constantean Alexunder Base.

0 comentarii: