Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 14, 2012

Puya a vorbit despre decesul fratelui sau: “E tot timpul cu mine”

0 comentarii

Puya a vorbit despre decesul fratelui sau: “E tot timpul cu mine”
Pe cand se afla la Bacau, la gala de decernare a premiilor Romanian Top Hits 2012, Puya a acordat un interviu postului de televiziune Kanal D in care a vorbit pentru prima data public despre decesul fratelui sau.

Alexandru Gardescu a murit in luna martie a acestui an, in Italia, acolo unde locuia. Cauza principala a decesului a fost consumul de droguri. Episodul acesta din viata lui l-a ajutat pe Puya sa aprecieze mai mult valoarea familiei. Alex ramane in amintirea artistului: “Fratele meu e tot timpul cu mine” a spus solistul. “Mi-am dat seama ca sunt momente pe care in viteza vietii uiti sa le petreci cu familia: te intalnesti rar cu mama, te intalnesti rar cu fratii, si uite ca se intampla sa dispara asa”.

Puya regreta ca nu a avut o relatie mai stransa cu fratele sau in ultima perioada a vietii acestuia: “Dand filmul in spate, mi-a parut rau de momentele pe care nu le-am petrecut impreuna”

Moartea fratelui a coincis pentru Puya cu lansarea unei piese”Nimic nu e nou”, asa ca i-a dedicat-o lui Alex. “Intamplarea a facut sa fi filmat videoclipul piesei cu cateva zile inainte ca tragedia sa se intample, si atunci i-am dedicat piesa lui. Intamplarea a facut ca majoritatea versurilor sa se potriveasca cu situatia, dar n-am vrut sa fac piese despre chestia asta, pentru ca nu vreau sa exploatez comercial chestia asta”.

Puya a mai declarat pentru Kanal D ca sotia lui a nascut din nou, asa ca este fericitul tata a doua fetite. Acum are familia lui si asta l-a schimbat complet pe rapper-ul dur din Salajan. Dragos este acum mult mai responsabil si

0 comentarii: