Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 06, 2012

Prea sexy pentru acest dans!Videoclipul cu supermodelul Kate Upton a fost interzis de YouTube

0 comentarii




Sursa foto:commons.wikimedia.org

Supermodelul Kate Upton este cunoscuta ca fiind in acest an,fata de pe coperta revistei Sports Illustrated, dar adolescenta mai are, de asemenea, si alte pasiuni, cea de dansatoare… şi muzica hip hop.
Într-un videoclip nou, frumuseţea născuta in Michigan, Kate Upton s-a dezlănţuit dansand foarte sexy pe muzica hip-hop la Rej3ctz's Cat Daddy in timpul unei sedinte foto cu Terry Richardson.

Videoclipul, parte din seria de pe blog-ul lui Richardson numit Terry TV a fost dezactivat de către You Tube pentru ca nu au respectat politica lor de nuditate.
Kate Upton danseaza într-un bikini roşu foarte minuscul pe melodia grupului San Francisco,Cat Daddy.

În timp ce Kate Upton in varsta de 19 de ani, începe timid, aceasta isi intra in ritm, şi isi termină dansul razand inainte de a concluziona: " Asta e tot ce trebuie voi baietii sa vedeti".
Anul trecut, ea a fost văzuta facand miscari similare în timpul unui meci de baschet din Los Angeles unde juca echipa Clippers.Începând să simtă muzica , Kate Upton începe să se miste in timp ce ea incepe sa-si intre in ritm.

Videoclipul a devenit rapid o senzatie pe internet, şi miscarile ei, desigur,a uimit mulţimea.

Terry Richardson,in varsta de 47 de ani, este un fotograf foarte renumit,avand o legatura cu Lindsay Lohan,in varsta de 25 ani.

Va invitam sa cititi si alte stiri mondene

Sursa:bestmagazine.com

0 comentarii: