Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 03, 2012

LMFAO

0 comentarii

Doi super DJ si rapperi, Redfoo si Skyblu, au luat cu asalt scena electro sub acronimul deja arhicunoscut de catre utilizatorii de net si de catre fanii messengerului – Laughing My F***** Ass Off!

Cei doi sunt unchi si nepot, respectiv, si ambii sunt strans legati de catre fondatorul legendarei casei de discuri Motown (cu care Jackson 5 au colaborat timp de sase ani), Berry Gordy – Redfoo aka Stefan Kendal Gordy este fiul lui Berry Gordy iar Skybly aka Skyler Husten Gordy este nepotul faimosului detinator al casei de discuri.

Cei doi s-au apucat de muzica sub numele LMFAO in 2006 si au dat lovitura in 2008 cu EP-ul Party Rock si un an mai tarziu cu primul lor album, care are acelasi nume. Party Rock i-a dus direct pe locul 33 in Billboard Hot 200 si pe locul 3 in US Dance Chart si i-a facut pe cei de la LA Times sa spuna ca “include 14 ode aduse vietii de noapte”.

2010 a fost anul care le-a adus primul succes international, dupa ce au aparut in piesa lui David Guetta, Gettin Over You. Piesa i-a adus in atentia fanilor din afara Americii, unde Gettin Over You a ajuns pe primul loc in topurile din mai multe tari.

Redfoo si SkyBlu lucreaza de-atunci la cel de-al doilea album al lor, “Sorry For Party Rocking”, album care va fi lansat pe 14 Iunie in Statele Unite. Primul single lansat de pe acest album, “Party Rock Anthem”, i-a adus din nou in atentia tuturor, dupa ce au reusit sa intre pe primul loc in topurile din Anglia, Noua Zeelanda, Irlanda, Scotia, Australia, Danemarca si Franta.

0 comentarii: