Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 04, 2012

LINKIN PARK VIN IN ROMANIA!

0 comentarii



Pentru prima oara in Romania, Linkin Park concerteaza pe 6 iunie la Romexpo Bucuresti. Concertul este organizat de Events.

Linkin Park nu sunt doar o trupa de rock, ci un hibrid rock, hip-hop, electronic si rock alternativ.
Cei 6 membri ai trupei sunt originari din sudul Californiei, iar ideea trupei a aparut in micul dormitor al vocalistului Mike Shinoda unde acesta impreuna cu Delson au inregistrat primul material in 1996.

Titlul albumului de debut al trupei Hybrid Theory este de fapt numele pe care membrii trupei vroiau sa-l poarte ca trupa si este rezultatul a 6 moduri de a intelege muzica si a 6 personalitati artistice distincte.
Hybrid Theory a fost certificat cu discul de diamant (10 milioane de exemplare in SUA) si a castigat multi-platina in multe alte tari. Ultimul lor album, A Thousand Suns a debutat direct pe locul 1 in Billboard Top 200 Chart, ceea ce-l face al treilea album consecutiv semnat de Linkin Park care ajunge acolo.

Linkin Park lucreaza in prezent la un nou album care va fi lansat in vara acestui an. Dupa o perioada de experimente si intr-o era in care mai toate formatiile merg spre dubstep, Linkin Park au decis sa revina la soundul initial.

Biletele intra in vanzare de astazi, la preturile de 130 lei – Gazon B; 200 lei – Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP.
Pana pe 26 aprilie inclusiv biletele la gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 lei. Tichetele se pot cumpara online pe eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).
Biletele pot fi achizitionate si in 2 rate lunare doar prin CardAvantaj la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.
Un aspect important este ca suma de 2,2 lei din fiecare bilet vandut la concertul din Romania va merge catre Music For Relief, o organizatie caritabila non-profit care a adunat peste 5 milioane $ pentru victimele dezastrelor naturale.

0 comentarii: