Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 04, 2012

Jessie J dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor în ce priveşte piesa

0 comentariiTrupa Loomis & the Lust e de părere ca piesa artistei Jessie J suna foarte mult ca piesa “Bright Red Chords” a trupei.

Jessie J este dată în judecată de trupa californiană, Loomis & the Lust, care susţine că piesa “Domino” sună foarte asemănător cu piesa trupei, anume “Bright Red Chords”.

Will Loomis, solistul trupei, susţine că hitul din State Unite al lui Jessie J este foarte asemănător cu piesa din 2008 a trupei.
Acesta o dă în judecată nu doar pe Jessie, cât şi Universal Music Group, Lava Records şi Universal Republic Records.
“Domnul Loomis nu şi-a oferit consimţământul cu privire la folosirea piesei sale”, a scris avocatul Chris Arledge în declaraţia dată pentru Billboard.
“Aştept cu deosebit interes soluţia din partea tribunalului pentru a rezolva această ilegalitate.”

În luna aprilie, Loomis a încărcat un video de-al trupei, având vocea lui Jessie pe fundal, dar clipul a fost şters din motive de nerespectare dreptului de autor.
Cu toate acestea, clipul pentru “Bright Red Chords” a rămas pe internet, permiţându-le fanilor să decidă dacă Loomis poate argumente împotriva cântăreţei britanice.

Jessie J şi producătorul Dr. Luke nu au oferit niciun fel de răspuns la cererea MTV News de a face unele comentarii.

Piesa “Domino” apare pe albumul de debut al lui Jessie J, “Who You Are”, care a fost lansat anul trecut.
Albumul conţine piese compuse de nume mari din lumea muzicii: Dr. Luke, Claude Kelly, Max Martin şi Cirkut.
În topul Billboard Hot 100, piesa “Domino” a ajuns pe locul al şaselea şi a rămas în top timp de 24 de săptămâni.

Anul trecut, Jessie a declarat pentru blogul Buzzworthy al MTV cum ca: “Oamenii au ascultat piesa “Domino” şi mi-au zis: “Nu sună ca tine”. Le-am spus că oricum albumul e eclectic şi că oricum n-aş intra în studio să spun că vreau să fac o piesă ca “Price Tag” sau ca “Do It Like a Dude”. Am ascultat mult muzica lui Whitney Houston şi a lui Prince, aşa că ne-am dorit să compunem o piesă care să rămână în timp, care să fie distractivă şi care să te binedispună.”0 comentarii: