Metin2 Dragasani
Aici Chat
Intra si tu la chat!
Oh c'mon
Bookmark us!
Metin2 Dragasani
Intra si tu !

august 14, 2012

Cel mai mare backstage va fi pregatit pentru Lady Gaga in Piata Constitutiei!

0 comentarii

In Piata Constitutiei vor incepe in urmatoarele zile lucrarile pentru concertul Lady Gaga, echipa de productie pregatindu-se pentru o constructie colosala din toate punctele de vedere.

Daca show-ul artistei se va desfasura pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii, nici partea de backstage nu va fi mai prejos, urmand sa fie amenajata, special pentru artista si membrii staff-ului sau, o zona ce include peste 50 de cabine, fiind cel mai mare backstage realizat in ultimii ani pentru un artist ce a concertat la Bucuresti.

Concertul Lady Gaga este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale verii, 55 de tiruri cu echipament si recuzita urmand sa ajunga in tara noastra chiar zilele acestea. Peste 220 oameni din echipa artistei sunt asteptati sa ajunga la Bucuresti pentru a pune la punct, in cele mai mici detalii, show-ul din cadrul turneului The Born This Way Ball.

Backstage-ul din Piata Constitutiei va fi cu adevarat impresionant, aici urmand a fi amplasate in jur de 50 cabine, sali si birouri, cea mai mare suprafata fiind alocata garderobei: un cort de aproximativ 200 mp ce va gazdui toate costumele si accesoriile divei pentru show-ul de la Bucuresti.

Pe langa garderoba ce va fi pazita 24 de ore din 24 de trei agenti de paza, in culise vor mai amenajate: o bucatarie speciala pentru bucatarul personal ce o va insoti pe Lady Gaga, o sala de mese, un studio de repetitii, o cabina pentru machiaj si coafura, precum si un „vanity room”, unde artista va putea fi rasfatata cu masaj si tratamente de relaxare inainte si dupa concert.

Intreagul spatiu din spatele scenei se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 1200 mp, devenind unul dintre cele mai ample backstage-uri amenajate vreodata pentru un concert in Bucuresti.

0 comentarii: